• Opruiming

  Maple MapleZ MV 3 schaatsschoen mt 43
  Maple MapleZ MV 3 schaatsschoen mt 43

  Maple MapleZ MV 3 schaatsschoen mt 43∙ Full Carbon Shell
  ∙ MapleZ TR technology
  ∙ 100% mouldable

  Fit1.75% toe lift to increase stability during corner entries and exits

  Full standard last…

  € 475,00 € 250,00

Maple MapleZ Schaats schoen

MapleZ Maple Schaats Schoen

De MapleZ schaatschoenen zijn niet allemaal direct leverbaar. Informeer eerst naar de voorraad of de levertijd.

Na ruim anderhalf jaar van testen, feedback verzamelen, opnieuw testen en aanpassen kondigt MAPLEZ aan haar nieuwe 'Vision' schoenencollectie op de markt te brengen. De collectie bestaat uit 3 verschillende modellen voor zowel de langebaan als de shorttrack discipline.

Voor de totstandkoming van deze geheel nieuwe lijn van high-performance ‘standaard’ schaatsschoenen is intensief onderzoek gedaan. Zowel naar de mogelijkheden als de benodigdheden om voor iedereen de perfecte schaatsschoen te kunnen leveren. Ervan uitgaande dat voor iedereen een ideale mate van flexibiliteit bestaat, en dat dit per persoon kan verschillen.

Kip Carpenter, hoofd van de ‘footwear department’ bij MAPLEZ is een absolute expert en ervaringsdeskundige als het gaat om schaatsen met een perfecte pasvorm. Vroeger als schaatser bouwde hij al zijn eigen schaatsschoenen. En tegenwoordig tijdens zijn werk als assistent coach voor de Nederlandse shorttrackploeg is hij dagelijks belast met het perfectioneren van het materiaal van de rijders.

Als het gaat om kwaliteit doet Carpenter geen concessies.  En samen met MAPLEZ ontwikkelde hij de gedachte achter de langebaan- en de shorttrackcollectie. Hierbij zag hij er persoonlijk op toe dat zijn visie in ieder model is terug te vinden.

Karakteriserend voor de Vision collectie van MAPLEZ is een fantastische pasvorm in de standaard maten, de ideale hoeveelheid flex & support en de mogelijkheid de pasvorm te personaliseren en te perfectioneren middels de geavanceerde ‘Thermo-Z synthetics’ en een dual-laminaat met ‘MAPLEZ-FX technology'.

Een standaard schaatsschoen paste en stuurde nog nooit zo goed, en u reed nog nooit met zoveel steun en comfort door de bocht als met de nieuwe MV-1, MV-2 of MV-3. De verwachting is dat de eerste schoenen eind november verkrijgbaar zijn. 

 

 • Paypal
 • Paypal
 • Ideal
© 2012 - 2023 Wielerploegkleding.nl / ROCOsport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel