SCHAATSEN en schaatsartikelen

Rocosport is de schaats specialist.

Viking Multi verstelbare kinderschaats

 

Zandstra verstelbaar kinderschaats

 

Viking Unlimited Slider

 

Viking Cruiser

 

Rocosport biedt u via wielerploegkleding.nl schaatsen aan in zijn webwinkel, combi noren, klapschaatsen, hockey schaatsen etc. etc.. Door jarenlange ervaring in het verkopen en leiding geven aan eigen schaatsteam (schaatsteam Noord-Holland) heb ik alle kennis in huis die u nodig heeft om zorgeloos te kunnen schaatsen. 

Alle schaatsen worden geslepen afgeleverd. In de schaats komt een goede ronding en deze wordt met de hand afgeslepen en gepolijst, zo  kunt u heerlijk schaatsen.

De goede maat schaats is heel belangrijk om voldoende steun te krijgen. U mag dan ook als u recht op staat heel ligt de voorkant van uw schaatsschoen voelen met de tenen. Als u een klein beetje door de knieen buigt krijgt u iets meer ruimte voorin uw schoen.

Omdat de juiste maat schoen heel belangrijk is biedt ik u via de webshop alleen de zogenoemde Combi Noren aan. Deze Combi Noren zijn voorzien van hogere stevigere schoenen die qua maatvoering het zelfde vallen als uw "normale" schoen maat.

Schaatsbescherming.

Ook kunt voor aller hande becherm materiaal terecht bij Rocosport / Wielerploegkleding.nl. Om uw schaatsen goed te verzorgen is het heel belangrijk dat u de schaatsen afdroogt na het schaatsen en droog op bergt en vervoert. De zo genoemde "beschermhoezen" zijn bedoelt om op te lopen. Als u hier uw schaatsen in bewaart gaan deze roesten.

Tevens kunt u veters, boutjes, veren etc. etc. krijgen bij Rocosport. Neemt u gerust contact op  als het artikel wat u zoekt niet op de website staat.

  • Paypal
  • Paypal
  • Ideal
© 2012 - 2024 Wielerploegkleding.nl / ROCOsport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel