CRAFT Sportswear

Rocosport.nl de specialist voor Craft sportswear.

Voor Craft  kleding bent u bij Rocosport.nl / Wielerploegkleding.nl aan het juiste adres. Vooral in het najaar en de winter is thermokleding van groot belang om uw lichaam te beschermen tegen verschillende weersinvloeden. Craft thermokleding beschermt uw lichaam tegen de kou en heeft belangrijke functionele eigenschappen zoals extra ventilatie, extra warmte of windstopper.

Craft thermokleding, functionele onderkleding voor uw lichaam

Thermo kleding van Craft bestaat uit diverse collecties, die elk een unieke werking hebben onder verschillende omstandigheden. In het algemeen zijn de belangrijkste eigenschappen isolatie en ventilatie. Hierdoor blijft uw lichaam warm, droog en fris tijdens het sporten in alle omstandigheden, van koud tot warm voor ieder weertype heef Craft een juiste kledinglijn. Hieronder de verschillende kleding lijnen en hun functie's.
 

Craft COOL

Deze Craft kleding houdt het lichaam koel en droog onder warme omstandigheden. Zowel Heren als Dames.

Craft ACTIVE

De Craft Active houdt het lichaam warm en ventileerd tijdens sporten in milde tot koude omstandigheden. Zowel Heren als Dames.

Craft ACTIVE EXTREME

De Craft Active Extreme voor de actieve sporter, zorgt voor optimaal ventilatie en comfort tijdens sporten in milde tot koude omstandigheden. Zowel Heren als Dames.

Craft ACTIVE extreem Windstop

De Active Extreem Windstop zorgt voor optimale ventilatie en comfort in combinatie met een winddichte laag. Voor het  sporten in milde tot koude en winderige omstandigheden. Zowel Heren als Dames.

Craft keep WARM

De Craft Warm serie zorgt voor een droog en comfortabel lichaam tijdens sporten in koude tot zeer koude omstandigheden. Zowel Heren als Dames.

Craft WARM WOOL

Craft Warm Wool geeft extra warmte aan het lichaam tijdens inspanning in koude tot zeer koude omstandigheden. Zowel Heren als Dames.

De Craft schaats- en wintersportkleding

Schaatsen, skiën, snowboarden, langlaufen etc. zijn de echte sporten voor in de winter. De functionele schaatskleding van Craft is heel populair onder duizenden tour- en wedstrijdschaatsers.  De meeste producten van Craft zijn gemaakt in vrouwen en heren om een optimale pasvorm te kunnen geven. De Craft schaats- en wintersportkleding zorgt ervoor dat u niet koud wordt en heeft een uitermate prettige pasvorm.

U kunt elk kleding stuk krijgen in de Craft wintersport kleding lijn. Zo bestaat deze onder andere uit jasen, trui-en, sokken, mutsen, handschoenen en veel meer. Al deze Craft wintersport kleding stukken geven u optimaal bescherming en comfort tijdens de wintersport. U bent zo goed voorbereid en kunt met een gerust gevoel de kou in om actief bezig te zijn.

  • Paypal
  • Paypal
  • Ideal
© 2012 - 2023 Wielerploegkleding.nl / ROCOsport.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel